Доставка и връщане

ДОСТАВКА

Скоро след като направите поръчка ние ще се свържем с Вас, след което ще получите потвърждение и информация за Вашата поръчка на e-mail или чрез телефонно обаждане. Стоките, поръчани от клиенти се доставят чрез куриерска фирма с наложен платеж и опция за предварителен преглед до посочения от Вас адрес. Разноските по доставката се поемат от продавача, за Вас тя е безплатна. 

 

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ

Уважаеми клиенти, молим при първата проба дрехите да се пробват без грим, за да не се повредят. Всеки артикул трябва да бъде върнат във вида, в който е получен. Транспортните разходи при връщане на стоката се поемат от купувача. За Ваше улеснение предлагаме две възможности за връщане в случай че размера не е точния за Вас. 

  • Връщане чрез банкова сметка. Попълнете формуляра за връщане. Необходимо е да копирате касовия бон от спедиторската фирма, да се подпишете на него и да го приложите в пратката. Оригиналът остава за Вас. Най-късно седем работни дни след като върнатият артикул е при нас ще инициираме плащането на посочените от Вас контакти.
  • Връщане чрез наложен платеж. Попълнете формуляра за връщане. Изпращате обратно артикула с наложен платеж и опция за предварителен преглед, за сумата за която е закупен.